Home » Disclaimer


engelkind.jpg


Disclaimer

-Deze site heeft alleen een informatieve rol. Nirvana-Spiritueel is niet verantwoordelijk voor fouten, nalatigheid, of onnauwkeurigheden op de site of voor de resultaten die verkregen zijn door gebruik van de gepubliceerde informatie.

-Deze website en de inhoud hiervan is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch is het niet uitgesloten dat bepaalde informatie verouderd, onvolledig of anderszins onjuist is. Fouten, in de gegevensverwerking, kunnen echter niet altijd voorkomen worden. Hiervoor kan Nirvana-Spiritueel niet aansprakelijk gesteld worden.

-De informatie op deze website kan nooit een behandelend arts of een medische behandeling vervangen, mocht deze noodzakelijk zijn. Neem bij gezondheidsklachten altijd eerst contact op met de huisarts.
De informatie op deze website is bedoeld als aanvulling op de behandeling van een arts en niet bedoeld om de behandeling van een arts te vervangen.

-Nirvana-Spiritueel sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van deze site, of met de tijdelijke onmogelijkheid om Nirvana-Spiritueel te kunnen raadplegen. De informatie op deze website wordt regelmatig geactualiseerd en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

- Nirvana-Spiritueel is niet verantwoordelijk voor de invloed die een Reiki-afstandsbehandeling of Dolfijn-Reiki inwijding heeft op je lichaam en geest. Reiki is liefdevolle energie en zal daar haar werk doen waar het nodig is.

-Alle teksten op deze site zijn eigendom van Nirvana-Spiritueel.
Niets daarvan mag gekopieerd en gebruikt worden zonder mijn schriftelijke toestemming.
Onder de teksten die niet van Nirvana-Spiritueel zijn staat de bron of auteur vermeld.
Direkt doorlinken naar afbeeldingen deze site is verboden want dat gaat ten koste van de bandbreedte.

-Mocht er per ongeluk info of een plaatje opstaan wat u herkent als uw eigendom zonder bron-vermelding mail me dan via  contact
Ik zal dan alsnog de auteur vermelden of het betreffende object verwijderen van de site. Voeg een legaal bewijs bij van je recht van verwijdering.

©Maria van den Boom (Nirvana-Spiritueel)

 

 

Copyright © 2000-2018 Nirvana-Spiritueel
All Rights Reserved. ®