Home » Gratis Kaartlegging aanvraag
tarotfront-2.jpg

Rider Waite Tarot

Gildedreverie2.jpg

Gilded Reverie Lenormand

universumwijsheid-4.jpg

Inzichtkaart

Ik leg op afstand kaarten voor mensen. Dat kan een Tarotlegging zijn met de kaarten van Rider Waite waarvoor ik een cursus heb gevolgd bij Paravisie. Maar het kan ook een legging zijn met de vernieuwde mooie kaarten van Lenormand: het "Gilded Reverie vergulde visioenen Lenormand"  kaartendeck.
Heb je liever een mooie boodschap via een van mijn inzichtkaarten dan kan dat ook.

Belangrijk.
Zet in je mailtje je naam, woonplaats en je leeftijd.
Vergeet niet te vermelden of je een Tarot, Lenormand of Inzichtkaartlegging wilt anders wordt je aanvraag niet gedaan!!!
Ik doe alleen kaartleggingen op persoonlijk verzoek dus niet viavia. Je kunt dus ook niet voor een ander de kaart laten leggen!

Ik ben GEEN helderziende en voorspel geen toekomst !!!. Ik reik je alleen via de kaarten inzichten aan waarmee jij bepaalt hoe en of je daar iets mee doet.

-Tarot ( Klik)
-Lenormand ( Klik)
-Inzichtkaart ( Klik)

Kaartleggingen
Aan het eind van de week leg ik kaarten en mail ik ze naar de aanvrager.
Je kunt een kaartlegging t/m donderdag 's avonds 20.00 uur aanvragen via contact

Slechts één kaartlegging per persoon/ per week !


Belangrijk
Vergeet niet dat de kaarten niet de toekomst voorspellen ook al beweren sommigen van wel. Iedere beslissing die jij maakt heeft invloed op de toekomst. De kaarten geven je misschien wel nét dat stukje inzicht dat je in een bepaalde situatie nodig kunt hebben om tot een beslissing te komen maar JIJ beslist of je er iets mee doet. De kaarten halen de antwoorden naar boven die in jezelf verborgen zitten zodat je de oplossing aangereikt krijgt voor iets waar jij mee zit. De kaarten geven je inzicht in bepaalde situaties maar JIJ bent degene die de beslissingen neemt. Iedere beslissing die je maakt heeft invloed op de toekomst. Neem je beslissingen ALTIJD vanuit je gevoel niet vanuit de uitkomst van een kaartlegging.
Pin jezelf niet teveel vast aan de letterlijke betekenis van de kaarten en ga er NIET naar leven.