universumwijsheid-3.jpg
Ik vind het leuk om af en toe een inzichtkaartlegging te doen voor iemand.
Dat kan op afstand. Ik gebruik daarvoor het mooie deck van de "Wijsheden van het Universum".


Ik heb voor het leggen van de kaart(en) enkel je naam, woonplaats en leeftijd nodig.  Ik stem me af op jou en dan trek ik de kaart(en).


Meestal trek ik één kaart maar soms trek ik er meer om meer inzicht te krijgen op je evt. gestelde vraag
Bij de kaartlegging hoort een boodschap die je in je mailtje toegezonden krijgt. Ik zal er ook mijn eigen boodschap als die in mij opkomt aan toe voegen.

Voor een kaartaanvraag kun je me mailen ( Zie contact)
Ik doe alleen kaartleggingen op persoonlijk verzoek dus niet viavia. Je kunt dus ook niet voor een ander de kaart laten leggen!

Slechts één kaartlegging per aanvraag!


Belangrijk
Vergeet niet dat de kaarten niet de toekomst voorspellen ook al beweren sommigen van wel. Iedere beslissing die jij maakt heeft invloed op de toekomst. De kaarten geven je misschien wel nét dat stukje inzicht dat je in een bepaalde situatie nodig kunt hebben om tot een beslissing te komen maar JIJ beslist of je er iets mee doet. De kaarten halen de antwoorden naar boven die in jezelf verborgen zitten zodat je de oplossing aangereikt krijgt voor iets waar jij mee zit. De kaarten geven je inzicht in bepaalde situaties maar JIJ bent degene die de beslissingen neemt. Iedere beslissing die je maakt heeft invloed op de toekomst. Neem je beslissingen ALTIJD vanuit je gevoel niet vanuit de uitkomst van een kaartlegging.
Pin jezelf niet teveel vast aan de letterlijke betekenis van de kaarten en ga er NIET naar leven.Copyright © 2000-2015 Nirvana-Spiritueel
All Rights Reserved. ®