geliefden.jpg


Gratis Rider Waite Tarotlegging

Je kunt door mij een gratis tarotlegging laten doen. Ik doe dat op afstand. Ik stem me af op jou en trek thuis de kaarten voor je en stuur het naar je toe per email. Ik leg een algemene legging: verleden-heden-toekomst  of een andere legging bv. een relatielegging.

Mail mij voor een tarotlegging. ( zie contact) Zet in je mailtje je naam, woonplaats en leeftijd en wat voor legging je wilt met eventuele vraag.


Ik doe alleen kaartleggingen op persoonlijk verzoek dus niet viavia. Je kunt dus ook niet voor een ander de kaart laten leggen!
Ik ben GEEN helderziende en voorspel geen toekomst, ook niet bij relaties !!! 
Een relatielegging is voor bestaande relaties, niet voor relaties die nog niet bestaan of uit zijn gegaan!


Kaartleggingen
Aan het eind van de week leg ik kaarten en mail ik ze naar de aanvrager.
Je kunt een kaartlegging t/m donderdag 's avonds aanvragen via contact


Slechts één kaartlegging per persoon/ per week !

Belangrijk advies van Maria
Vergeet niet dat de kaarten niet de toekomst voorspellen ook al beweren sommigen van wel. Iedere beslissing die jij maakt heeft invloed op de toekomst. De kaarten geven je misschien wel nét dat stukje inzicht dat je in een bepaalde situatie nodig kunt hebben om tot een beslissing te komen maar JIJ beslist of je er iets mee doet. De kaarten halen de antwoorden naar boven die in jezelf verborgen zitten zodat je de oplossing aangereikt krijgt voor iets waar jij mee zit. De kaarten geven je inzicht in bepaalde situaties maar JIJ bent degene die de beslissingen neemt. Iedere beslissing die je maakt heeft invloed op de toekomst. Neem je beslissingen ALTIJD vanuit je gevoel niet vanuit de uitkomst van een kaartlegging.
Pin jezelf niet teveel vast aan de letterlijke betekenis van de kaarten en ga er NIET naar leven.


Wil je een mooie Inzichtkaart legging ( diverse soorten) per mail, kijk dan -----> HIER