Home » Lichtwerk


Lichtwerk is simpel gezegd , werken met licht en energie.

Wat zijn Lichtwerkers
Lichtwerkers zijn mensen die handelen en wandelen in de energie van licht en liefde, en die als speciale missie dit uitdragen aan een ieder die hier voor open staat. Er zijn ook lichtwerkers die contact hebben met gene zijde en boodschappen doorkrijgen om die boodschappen weer aan anderen door te geven. Dit noemt men channelen.

Lichtwerkers

Er zijn verschillende soorten lichtwerkers.
Er is o.a. een categorie lichtwerkers die het qua energie zeer zwaar hebben. Zij hebben namelijk de taak op zich genomen om de negatieve energieën van de omgeving, de aarde, vanuit de sferen en/of negatieve entiteiten terug te sturen naar het licht.
Dit gebeurt in samenwerking met de Engelen, lichtmeesters en Dewa’s. Deze lichtwerkers zijn de kracht van het licht op aarde.
Deze categorie lichtwerkers zijn bezig om het Goddelijk plan in werking te zetten.
Dit zijn de lichtwerkers die het licht in het aardse (derde) dimensie gaan vormgeven. Als Lichtwerkers zijn zij altijd bezig, 24 uur per dag. Ze worden lastiggevallen door negatieve entiteiten van een zwaar kaliber en deze staan weer in verbinding met zware energie-eenheden (velden/sferen).
Doordat deze lichtwerkers worden aangevallen (het licht wordt aangevallen) gaan ze aan het werk. Ze moeten wel, want anders voelen ze zich niet goed. In de aanval van het negatieve wordt alles aangetast. Onder andere op emotioneel vlak en op hun fysieke gesteldheid. Zware vermoeidheid, misselijkheid, hoofdpijnen etc. etc. zijn allemaal kenmerken die het negatieve gedurende de aanval bewerkstelligt om het licht in hen (het lichtwerk) te blokkeren.

Er is een andere categorie lichtwerkers die de hierboven genoemde lichtwerkers niet begrijpt. Ze denken dat deze personen een probleem hebben, niet vooruit komen, rondjes draaien en "er nooit uit komen". Deze misleiding is nu precies wat het negatieve tot doel heeft.
Als het voor de lichtwerker persoonlijk wordt aangemeten, blijft het inzicht achterwege hoe deze velden te werk gaan. Aan het ‘deel van het Negatieve’ wordt dan geheel voorbijgegaan.

Zoals eerder vermeld zijn er velden/sferen van een enorm kaliber. Je zou kunnen spreken van voorgebieden, tussengebieden en de meest ingenieuze en misleidende HOOFDgebieden van het negatieve. Als er geen negatieve energie of entiteiten zouden zijn, dan zou de aarde/wereld er anders uit zien. Let wel, zonder deze hardwerkende lichtwerkers zouden er in de wereld geen veranderingen komen! Zij zijn als het ware huursoldaten in dienst van het Licht. Degenen, die bij deze zeer moedige categorie in vol bewustzijn behoren, krijgen nu een speciaal gevoel vanuit het Licht nu je dit leest. Het Licht is trots op deze eerste categorie lichtwerkers. Deze categorie lichtwerkers hebben al voor hun geboorte gekozen om dit werk te doen. Het is hun geboorterecht, het is hun spirituele opdracht. Deze lichtwerkers willen hun taak ook niet inleveren. Al valt het vaak heel zwaar om dit vol te houden, vanuit een diep weten blijven ze verbonden met hun opdracht. Het is een privilege om dit te mogen doen. De betekenis is als volgt: Het negatieve heeft gebrek aan kennis/weten. Dit komt doordat de lichtwerkers steeds meer informatie ontvangen.

De lichtwerkers worden namelijk met het negatieve geconfronteerd en doorleven het. Daardoor mogen zij de inzichten en bewijs ontvangen hoe het negatieve te werk gaat. Hoe meer ervaringen de lichtwerkers doorlopen, des te meer de codes van het negatieve in handen vallen van de lichtwerkers. Eveneens wordt de werkwijze van het negatieve steeds meer herkend door de ervaringen van de lichtwerkers. Als dit de komende 25 tot 30 jaar zo doorgaat, zijn alle codes en strategieën van het negatieve in handen van de lichtwerkers. Met de ondersteuning van GOD, via de Engelen en Profeten "lost het negatieve zichzelf op". Een voorbeeld: Als iedereen op de wereld vandaag begint met het negatieve via zijn gedachten terug te sturen naar het LICHT/GOD, hebben we zeer snel een andere wereld.

Ieder mens kan een lichtwerker zijn. Je hoeft alleen maar de stem van je hart te volgen en niet meer handelen vanuit je ego. Lichtwerker ben je in je hart en dat voel je heel diep van binnen! Ben jij iemand die graag de wereld anders zou zien? Zou je graag willen dat er geen oorlog meer was en dat de mensen wat vriendelijker voor elkaar waren?Wat kun je zoal doen?
Door te visualiseren dat de aarde omhult wordt door wit licht. ook de bewoners worden door dit licht omhuld. Visualiseer dat er op onze planeet Aarde geen hongersnood is, geen oorlog, geen geweld. Er is alleen maar vrede en iedereen wordt omgeven door licht en liefde.
Je bent op deze manier een Lichtwerker. Iemand die werkt met Licht-energie, voor de heling en welzijn van de Aarde, en al haar bewoners. Het kost maar een paar minuten per dag maar het geeft je een inmens goed en warm gevoel. Op deze manier zijn al veel lichtwerkers actief. Al die mensen sturen licht en die kleine lichtpuntjes zorgen dat de aarde een stukje lichter wordt.
 

Copyright © 2000-2015 Nirvana-Spiritueel
All Rights Reserved. ®