Home » Reiki » Dolfijn-Reiki
Healing - Dolfijn Reiki

Ik nodig je uit contact te maken met de dolfijnen middels een Dolfijn Reiki (afstands) inwijding. Deze inwijding is gratis.
Door de inwijding kun je altijd contact maken met de dolfijnen en naar ze toegaan of bij je roepen wanneer je dit wilt of nodig hebt.
Geniet van hun speelsheid, wijsheid en ONVOORWAARDELIJKE LIEFDE!


'Dolphin Reiki' is een energie die door Mark Scott ontwikkeld is in zijn werk met dolfijnen.

De bijzondere krachten van dolfijnen en hun speciale band met mensen zijn al sinds eeuwen bekend.  intelligente wezens die in Eenheid leven.
Ze zijn Master Healers en schatbewaarders van het licht op Moeder Aarde. Hun rol is gelijk aan die van het engelenrijk.
Ze zijn hier om over ons te waken, ons te helpen en te ondersteunen.
Hun liefde voor de mensheid is groot. Er is een  dolfijntherapie voor kinderen met een ontwikkelingsstoornis. In Nederland wordt deze therapie gegeven in het Dolfinarium in Harderwijk.

Maar we hoeven niet echt met echte dolfijnen te zwemmen om hun liefdevolle en helende kracht te kunnen ervaren. Via een Dolfijn Reiki-inwijding kun je contact maken met de dolfijnen en zelf hun liefde en speelsheid ervaren.

De inwijding voor de Dolfijnen Reiki is een gratis inwijding.

Je kunt me mailen, via contact, wanneer je deze inwijding wil ontvangen.
Om deze inwijding te ontvangen dien je wel bekend te zijn met het werken met Reiki.
De inwijding is op afstand en je kunt in de agenda zien wanneer ik deze inwijding geef. Als je interesse hebt dan kun je me tot 5 dagen van tevoren mailen via contact.
Ik stuur je dan het handboek op in het Nederlands via de mail, waarin allerlei toepassingen staan op het gebied van healing en meditatie. ( Het is een PDF bestand dat niet door mijzelf is geschreven maar doorgegeven mag worden. ) Je kunt jezelf voor bereiden en ik neem je dan mee in de inwijding op de desbetreffende dag.

Na deze inwijding kun je hem ook doorgeven aan anderen! In het handboek staat ook beschreven hoe je dat doet.

Het is de uitdrukkelijke wens van Marc Scott dat deze inwijding gratis word doorgeven.
Belangrijk
De Dolfijn-Reiki inwijdingen (op afstand) geef ik op een avond. Kijk eerst even in de agenda. Mocht je geïnteresseerd zijn dan ben je van harte welkom om je aan te sluiten en de inwijding te ontvangen maar neem eerst even contact met me op voor de instructies. Je kunt me daarvoor mailen via: contact.
Zet in je mailtje je voor en achternaam en wat je al gedaan hebt op het gebied van Reiki. 


Copyright © 2000-2015 Nirvana-Spiritueel
All Rights Reserved. ®