Home » Reiki » KR (Kundalini Reiki) » 3 graden van KR

De graden
 

 
Kundalini Reiki 1

Tijdens de eerste inwijding worden alle blokkades in de chakra’s verwijderd, behalve in de basischakra. Het hoofdenergiekanaal tussen basis- en kruinchakra wordt schoongemaakt en voorbereid op het ‘wakker maken’ van Kundalini tijdens de inwijding in Kundalini Reiki 2. Het hartchakra wordt vergroot en de energiebanen van de handen naar kruinchakra worden geopend, zodat de Reiki vrijer kan stromen.
Je leert tevens een complete behandeling te geven én een afstandsbehandeling. Kundalini Reiki 1 staat gelijk aan Usui Reiki 1, 2 en 3!
NB: dat wil zeggen dat de intensiteit daaraan gelijkstaat

 

Kundalini Reiki 2

Tijdens de tweede inwijding worden de Reiki-kanalen verder geopend. Het Kundalini Vuur wordt ‘aangestoken’, waarbij de hoofdenergiebaan voorzichtig wordt geopend. De Kundalini-energie bereikt de zonnevlecht ter voorbereiding van het volledige opstijgen van de Kundalini in Kundalini Reiki 3. Tevens gaat het 3e oog- of voorhoofd-chakra verder open.
Verder leer je een speciale korte meditatie. Als je deze meditatie toepast, dan verhoog je voor korte tijd de kracht van het Kundalini Vuur. Op deze manier worden alle chakra’s en het hele energiesysteem gereinigd.

 

Kundalini Reiki 3

Dit is de graad van Reiki-leraar.
Bij de derde inwijding worden de voorgaande inwijdingen krachtiger en de keelchakra, zonnevlecht, heiligbeenchakra en basischakra worden geopend. Het Kundalini Vuur wordt krachtiger.
Na de derde Kundalini Reiki inwijding kan de Kundalini energie opstijgen vanaf de basischakra naar de kruinchakra en daar het lichaam verlaten.
Je leert tevens om Kundalini Reiki 1,2 en 3 inwijdingen te geven.

 

In deze Master-inwijding zitten nog 7 andere inwijdingen besloten;

  •  Balans
  •  Geboorte Trauma Reiki
  •  Locatie Reiki
  •  Vorige Levens Reiki
  •  DNA Reiki
  •  Kristal Reiki
  •  Diamant Reiki

 

Hier leer je ook mee werken.
* De inwijdingen van de kundalini-reiki worden op afstand gegeven.*

Belangrijk
Ikzelf geef wel gratis Reiki behandelingen op afstand maar geen inwijdingen.


Copyright © 2000-2015 Nirvana-Spiritueel
All Rights Reserved. ®